Program de modificat poze cu care-ți poți transforma pozele în desene

XnSketch este un program de modificat poze gratuit și portabil, adică nu trebuie instalat în pc), cu care îți poți transforma pozele în desene și picturi. În acest fel, XnSketch devine unul dintre cele mai simple programe de modificat poze, acesta oferindu-ți câteva filtre și efecte care-ți transformă pozele în picturi în ulei, desene în creion, imagini alb-negru sau cartoon (rezultatul obținut fiind foarte asemănător cu cel din desenele animate).

Program modificat poze - XnSketch

Ca orice alt program de modificat poze portabil, XnSketch, după ce este extras, trebuie doar executat și folosit. Putem adăuga poze în el prin drag&drop, apoi putem aplica pozei editate oricare dintre efectele din rândul aflată la baza sa.

XnSketch oferă și un panou cu instrumente de ajustare a caracteristicilor pozelor. Astfel, pentru fiecare efect în parte, putem ajusta luminozitatea, contrastul, expunerea, saturarea și nivelul de încețoșare.

Pentru a descărca XnSketch faceți click aici. Îl puteți instala și folosi în orice versiune a sistemului de operare Windows.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s