Cum putem edita online imaginile preferate

Pentru a edita o imagine pe care o avem stocată pe propriul calculator, sau pe care am găsit-o pe internet, nu trebuie să avem niciun fel de editor foto instalat pe calculator. Tot ceea ce avem de făcut este să tastăm “thumba.net” în bara de adrese a browserului nostru și să mergem la acea adresă. Vom deschide astfel programul Thumba Photo Editor, un instrument foarte intuitiv și ușor de utilizat, astfel încât îl vom putea utiliza imediat.

Dacă utilizăm Google Chrome, avem la dispoziție și o extensie, care în esență e un marcaj ce face același lucru, adică ne redirectează spre programul Thumba.

modificare poze online cu thumba

De îndată ce am accesat pagina respectivă, suntem invitați fie să încărcăm imaginea respectivă, și putem face acest lucru prin drag’n drop, sau prin navigare la imaginea respectivă, indiferent dacă acesta este conținută într-un fișier local sau se identifică printr-un URL, putem realiza pe loc o fotografie cu camera web, sau putem construi propria noastră imagine, pe baza alegerii unui background și a setării unei dimensiuni.

O facilitate deosebită a acestui editor este aceea de analizare a caracteristicilor imaginii și de comparare a lor cu anumite valori considerate dezirabile; în funcție de rezultatul acestei comparații, programul prezintă anumite sugestii de aducere a acestor parametri în limitele recomandate, astfel încât imaginea să devină mai plăcută vederii.

Formatele acceptate pentru prelucrare și salvare sunt cele mai frecvent utilizate în cazul imaginilor: JP(E)G, PNG și BMP.

Download  Thumba Photo Editor pentru Google Chrome.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s