Program de modificat poze pe calculator

Când v-am vorbit despre 10 dintre cele mai bune programe de modificat poze pe calculator am omis intenționat PicPick deoarece în ciuda faptului că este destul de bunicel, nu cred că oferă suficiente motive pentru a-l lista pe lângă titani precum GIMP, Photoshop și/sau Paint.NET. PicPick este de altfel un simplu Paint căruia i-au fost adăugate câteva efecte. E drept, utile sunt, dar sunt foarte puține în comparație cu cele oferite de unele aplicații online cum ar fi PicMonkey.

PicPick. Efectele acestui program de modificat poze

PicPick. Efectele acestui program de modificat poze

După cum puteți vedea și în imaginea de mai sus (click pe ea pentru a o vedea la mărime naturală), PicPick are o interfață foarte simplă și interactivă, iar efectele pe care le pune la dispoziția noastră sunt cele mai utilizate în mod normal pentru a repara culorile, luminozitatea sau expunerea fotografiilor. De asemenea, tot cu ajutorul acestui program de modificat poze vom putea adăuga rame fotografiilor noastre, încețoșa sau “depixela” întreaga poză sau anumite porțiuni ale acesteia.

PicPick: program de modificat poze

PicPick: program de modificat poze

Dacă priviți cu atenție imaginea ne mai sus (click pe ea pentru a o vedea la mărime naturală), veți observa că PicPick nu este doar un editor fotografic. Cu alte cuvinte, programul dispune și de funcții cu care putem realiza diverse acțiuni care nu prea au multe în comun cu editare. Un exemplu ar fi chiar unealta de realizare a capturilor de ecran (screenshot-uri).

Cum nu putea fi altfel, PicPick este un program gratuit de editare ce poate fi instalat atât în Windows XP cât și în Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8. Pentru a-l descărca, faceți click aici. Vă reamintesc faptul că este gratuit doar pentru a-l utiliza acasă, în scopuri personale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s