Program online de făcut colaje din poze / fotografii

Despre programe de modificat poze am tot vorbit în ultima vreme așa că haideți să facem o pauză pentru a cunoaște o aplicație foarte simpatică și ușor de folosit cu care putem face tot felul de colaje interesante. Aplicația se numește Picisto, iar pentru a o putea utiliza va fi necesară crearea unui cont ori conectarea la aplicație folosind un cont existent de Facebook, Google sau Twitter. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cu se realizează un colaj!

Pentru început accesăm site-ul aplicației și selectăm tipul de colaj dorit:

Program de făcut colaje online - Picisto

Program de făcut colaje online – Picisto

După selectarea formei pe care o va avea colajul, vom fi redirecționați la pagina de logare. Aici, așa cum v-am spus și mai devreme, putem opta pentru crearea unui cont nou sau conectarea prin intermediul unui cont existent deja pe principalele servicii de socializare. După ce ne-am conectat, cu ajutorul butoanelor Upload / Choose Photo, selectăm și încărcam din calculator pozele pe care le vom folosi la realizarea colajului:

Selectarea pozelor din calculator cu care vom realiza colajul

Selectarea pozelor din calculator cu care vom realiza colajul

Rând pe rând, încărcăm fiecare poză în parte. După încărcarea pozelor vom vedea că programul ne pune la dispoziție câteva instrumente cu care putem apropia sau îndepărta fiecare poză ce formează colajul; le utilizăm pentru a obține un rezultat cât mai plăcut posibil. Cu ajutorul butonului “Add text” putem adăuga un mesajpe fiecare dintre pozele ce formează colajul. De exemplu, vom putea pune numele persoanei sau a obiectului ce apare în imagine.

După ce am realizat colajul, facem click pe butonul Finish & Save Photo, apoi urmăm instrucțiunile pentru a putea salva colajul în calculator. Vom putea face asta cu ajutorul butonului “Download Photo“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s