Încă un program de modificat poze cu care poți adăuga efecte pozelor și fotografiilor tale!

Tocmai am mai găsit un program de modificat poze online care pune la dispoziția noastră o colecție destul de modestă de filtre dar suficient de interesantă pentru a te face să ții cont de existența sa. Iată un exemplu a ceea ce putem obține cu ajutorul său:

Program de modificat poze online și adăugat efecte

Program de modificat poze online și adăugat efecte

AnyMaking.com este unul dintre cele mai simple și la obiect programe de modificat poze online pe care am avut ocazia să le cunosc până în momentul de față, diferențele dintre acesta și marea majoritatea a celor cu care am lucrat deja fiind atât de mari încât mă face să cred că a fost creat special pentru a realiza montaje fotografice în scopul aducerii unui zâmbet pe fața celor care vor avea ocazia să le privească.

Filtre, efecte și rame disponibile în acest program de modificat poze

Filtre, efecte și rame disponibile în acest program de modificat poze

Ceea ce îmi place în mod deosebit la acest program e că la sfârșitul procesului de editare ne permite să salvam imaginea în calculator fără a ne oblica să recurgem la tot felul de trucuri și în plus, adaugă o semnătură cu numele site-ului destul de discretă încât să nu ne incomodeze ori să strice aspectul final al imaginii rezultate în urma procesului.

încărcare poze în program

încărcare poze în program

Imediat după ce am accesat pagina oficială a programului, selectăm în listă efectul sau rama dorită apoi facem click pe butonul “Upload photo!” pentru a încărca poze noastră în program și începe realizarea modificărilor. Când am terminat, apăsăm butonul portocaliu “Save Photo” și salvăm poza modificată în calculator:

Salvează poza modificată în calculator

Salvează poza modificată în calculator

Asta este și asta poate face! Dacă în schimb doriți un program de modificat poze cu mult mai multe funcții, opțiuni, instrumente de editare și efecte, nu uitați de lista celor 20 de programe de modificat poze online pe care o aveți la dispoziția voastră pe blogul programecalculator.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s