Program online cu care poți modifica și transforma în picturi pozele / fotografiile tale preferate.

Revenind la subiectul nostru preferat și anume programele de modificat poze online, vom cunoaște în continuare o aplicație oarecum specială datorită felului în care a reușit să schimbe conceptul de editare cu care majoritatea celorlalte soluții asemănătoare ne-au obișnuit să le privim. Psykopaint, protagonistul acestui articol, îmbină perfect instrumentele convenționale de editare cu cele artistice, cu filtrele și efectele special concepute pentru a transforma pozele noastre în adevărate opere de artă. Ce, nu mă crezi ?!? Uite câteva exemple (click pe imaginea pentru a o vedea la mărimea reală):

Opere de artă... cu Psykopaint

Opere de artă... cu Psykopaint

Dar dacă nu ți-a fost suficient cu ce ți-am arătat eu, vizitează galeria oficială dând click aici sau accesează site-ul programului și dă click pe butonul “Explore” pentru a vedea mai multe exemple.

Lăsând la o parte rezultatele incredibile ce pot fi obținute cu ajutorul acestui program de modificat poze pentru a ne reîntoarce la caracteristicile sale, ne vedem obligați să amintim colecția-i bogată de pensule menite să ne vină în ajutor la convertirea pozelor în picturi, accesibile în meniul Brushes.

Psykopaint: program de modificat și transformat poze în picturi!

Psykopaint: program de modificat și transformat poze în picturi!

Nici la capitolul “efecte” nu prea avem motive să ne plângem. E drept, Psykopaint nu se compară nici pe departe cu PicMonkey, cel care a văzut că este un monstru în categoria sa, dar ne oferă mai mult decât cele de care avem nevoie în mod obișnuit. Apropo de efecte, filtre și pensule, pentru a dispune de toate va trebui să ne logăm fie cu ajutorul unui cont pe care îl putem crea pe moment, fie autentificându-ne în aplicație cu ajutorul conturilor de Twitter sau Facebook.

Efecte speciale în Psykopaint

Efecte speciale în Psykopaint

Pentru cazul în care încă ați mai rămas cu îndoieli, înainte de a încheia articolul haideți să lăsăm clar că Psykopaint nu este genul de program cu care îți modifici culoarea ochilor, a părului sau cea politică! Nu! Așa cum am mai spus, este total contrariul a ceea ce regăsim la fiecare colț de Internet, dacă îmi permiteți expresia. Pskycopaint este dedicat artei și în consecință în recomand în mod special tuturor celor pasionați de ea; tuturor celor care vor să-și transforme fotografiile în picturi intervenind în proces pentru a-și lăsa amprenta rezultatului final. Dacă în schimb doriți un program de modificat poze pentru a realiza simple retușuri sau pur și simplu pentru a vă pierde vreme modificând diverse aspecte ale pozelor voastre, vă recomand să aruncați o privire peste Sumo Paint.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s