Modifică poze online în stil profesionist!!

Programe de modificat poze online sunt multe iar rolul acestui blog —spre diferența de a celorlalte care au apărut ca ciupercile după ploaie în urma lui— este să-ți prezinte cele mai bune dintre acestea pentru ca tu să nu pierzi vremea degeaba căutând soluția de editare perfectă. Mergând pe această idee, în articolul curent îți voi vorbi despre Sumo Paint, unul dintre cele mai avansate programe online cu care poți aduce modificări interesante pozelor din albumul tău digital.

Program de modificat poze online: Sumo Paint

Program de modificat poze online: Sumo Paint

Sumo Paint este unul dintre primele programe de modificat poze online care au apărut ca o alternativă la aplicațiile desktop consacrate și e foarte probabil ca datorită acestui fapt, atât prin aspectul cât și prin funcțiile sale, copiază cum nu se poate mai bine un titan al editoarelor grafice; da, ai ghicit, e vorba de Photoshop!

Un program de modificat poze online asemănător cu Photoshop

Un program de modificat poze online asemănător cu Photoshop

Caracteristicile principale pe care le regăsim în Sumo Paint sunt dedicate în special posteditări fotografice și chiar dacă nu le voi  enumera pe toate, voi evidenția câteva dintre cele mai importante. Așadar, Sumo Paint dispune de un pachet de filtre și efecte cu care putem corecta și elimina tipicele imperfecțiuni generate de factorii ambientali sau aduce modificări fotografiilor astfel încât acestea să pară că au fost realizate de un fotograf profesionist, limitele fiind impuse doar de imaginația, creativitate și aptitudinile utilizatorului.

Exemple de efecte și filtre în Sumo Paint

Exemple de efecte și filtre în Sumo Paint

De exemplu, cu efectul Morpher Fractar vom putea distorsiona aspectul pozelor noastre în timp ce ajutați de Sumo Page Turn vom putea emula aspecte tridimensionale de trecere a paginii. După cum am spus, acestea sunt doar două dintre cele care mi-au atras atenția cel mai mult însă puteți găsi mai multe atât în ramura Filters cât și în celelalte, organizate în funcție de categoria din care fac parte.

Efect de reflexie cu Sumo Paint

Efect de reflexie cu Sumo Paint

Bineînțeles că dispune de tot felul de pensule, creioane și unelte bazice de editare la cere se alătură o întreagă bibliotecă de instrumente ce lipsesc cu desăvârșire din 95% dintre celelalte programe de editat poze pe care le avem la dispoziție actualmente, dar, cum nu putea fi altfel, pentru a vă convinge trebuie neapărat să-l încercați iar eu vă recomand să o faceți! Îl aveți la dispoziția voastră aici.

Advertisements

1 thought on “Modifică poze online în stil profesionist!!

  1. Pingback: Program online cu care poți modifica și transforma în picturi pozele / fotografiile tale preferate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s