Un program de modificat poze online, insuperabil!

Pe vremea când își făcea apariția acest program de modificat poze online,  în Internet existau deja zeci, poate chiar sute de aplicații asemănătoare. Chiar și așa, puține dintre acestea reușeau să iasă în evidență și drept urmare, multe dintre ele cădeau pradă uitării la fel de repede cum au apărut. În acel timp, regii incontestabili ai nișei erau Picnik, cel despre care știm că a fost cumpărat de Google care a preluat de la acesta o parte din funcțiile-i de editare pentru a le pune dispoziția utilizatorilor Google+, și Aviary, supranumit “Photoshop-ul Online” pentru foarte mult timp. Dar PicMonkey avea să schimbe modul în care eram obișnuiți să privim acest gen de programe deoarece simplifica procesul de editare automatizând anumite proceduri și mai mult de atât, venea în întâmpinarea utilizatorilor săi cu o colecție impresionantă de unelte, filtre și efecte noi.

Program de modificat poze online:  PicMonkey

Program de modificat poze online: PicMonkey

Principalul atu al PicMonkey este stimularea creativității și ne dăm seama de asta încă de la încărcarea panoului său central, zonă ce reunește instrumentele bazice de editare, respectiv, uneltele cu care putem realiza decupările, roti pozele, modifica gradul de expunere, coloritul, accentua nuanțele și realiza redimensionări.

Exemplu de efecte disponibile în PicMonkey

Exemplu de efecte disponibile în PicMonkey

După cum puteți observa și în imaginea de mai sus (click pe ea pentru a o vedea la dimensiunea reală), datorită listei parcă nesfârșite de efecte pe care le include, PicMonkey reușește să treacă bariera pe care majoritatea programelor de modificat poze online au impus-o prin limitarea numărul de acțiuni permise. În acest mod, aplicația reușește să devină utilă nu doar pentru amatori ci și pentru entuziaștii și profesioniștii artei fotografice.

Unelte de editare ce scot in evidenta feminitatea!

Unelte de editare ce scot in evidenta feminitatea!

Dacă în cele mai populare programe de modificat poze eram obișnuiți să remarcăm lipsa desăvârșită a uneltelor dedicate special utilizatoarelor, PicMonkey vrea să-și adjudece terenul punând la dispoziția acestora o trusă virtuală de makeup care le va veni ca o mănușa în momentele în care vor necesita unelte de retuș pentru a minimiza efectele nedorite cauzate de blitzul camerei foto sau detaliile indiscrete capturate de către aceasta. În Touch Up, de la înălbitorul de dinți până la pensetă, trecând bineînțeles pe la ruj, farduri, corector, etc., toate au primit atenția cuvenită și un loc asigurat în completarea trusei virtuale de înfrumusețare.

Rame pentru toate gusturile!

Rame pentru toate gusturile!

Chiar dacă ar mai fi multe de spus despre PicMonkey, n-am să fac un review complet al acestui program extraordinar de editare a pozelor deoarece nu cred că m-aș m-ai ridica din fața calculatorului câteva zile bune. Voi încheia așadar prezentarea sa vorbindu-vă despre Frames; adică despre acele rame care fie dau un aer special pozelor noastre, fie reușesc să evidențieze ceea ce este cel mai important: conținutul! În acest scop, avem la dispoziție rame pentru toate gusturile, de la banalele Polaroid la cele văzute în muzee sau la prezentările de artă.

Văzând tot ce poate face PicMonkey, nu ne mai rămâne decât să ne întrebăm ce anume vor putea oferi celelalte programe de modificat poze online pentru a revoluționa un curent deja devenit foarte popular în rândul consumatorilor acestui gen de aplicații.

Mergi la PicMonkey

Advertisements

2 thoughts on “Un program de modificat poze online, insuperabil!

  1. Pingback: Program online cu care poți modifica și transforma în picturi pozele tale preferate.

  2. Pingback: Program de modificat poze online cu care poți aplica foarte multe animații simpatice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s