Modifica dimensiunea pozelor cu FILEminimizer Pictures

Salutare din nou si iarăși stimați cititori 😀 ! Am decis sa abordez un aspect destul de banal care uneori ne dă de furcă și anume modificarea dimensiunii unei imagini cat si a rezoluției sale. FILEminimizer Pictures este un program cu ajutorul caruia putem modifica rezoluția pozelor favorite implicit a dimensiunilor sale.
Modifica dimensiunea pozelor cu FILEminimizer Pictures

Ceea ce mi-a plăcut la acest program este că poți redimensiona fotografiile dorite in mod simultan cu toate ca este o versiune gratuită având anumite funcții limitate. De asemenea acest program reduce în mod insesizabil rezoluția în felul asta și fotografia având o dimensiune mai mica. Un minus aș zice ca îl reprezintă imposibilitatea de a selecta o rezoluție anume dorită de noi.
Softul îm sine nu mi se pare extraordinar de special și nu o zic cu răutate la adresa dezvoltatorilor, sunt convins ca exista loc și de mai bine chiar și pentru o versiune gratuită nu neapărat o strategie anume prin care sa fim îndemnați să achiziționam o versiune comercială. Desigur sunt si programe care fac o treaba mult mai bună față decât ceea ce discutăm în cadrul acestui articol dar am considerat de bună cuviință să vă aduc la cunoștință de existența acestui program care nu este un program rau deloc.
Pentru a descărca acest program click aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s