Program de modificat fotografii

Astazi am gasit un program de modificat fotografii despre care chiar se merita sa scriu un articol. Aplicatia in cauza se numeste PhotoPlus Starter Edition si realizatorul sau, Serif Software, spune ca este ultima inventie in materie de editare fotografica.

Program de modificat fotografii

PhotoPlus Starter Edition; in versiunea sa pentru incepatori, include unelte ce permit imbunatatirea, manipularea, transformarea si prelucrarea fotografiilor (imaginilor in general).

Fisiere compatibile:

Aceasta aplicatie de editat fotografii admite incarcarea si editarea imaginilor in format GIF, JPG, JPEG, JPE, JIF, JP2, J2K, WDP, HDP, FPX, PCD, PCT, MSP, EXR, PSP, PSD, PNG, HDR, RGBE, RAS, TIF, TIFF, TGA, BMP, DIB, WPG si PCX. Ce vrea sa spuna asta ?!? Pe intelesul tuturor, semnifica faptul indiferent de tipul pozelor de care dispunem, aceastea vor putea fi editate in acest soft gratuit.

Cum funtioneaza

PhotoPlus Starter Edition se foloseste la fel ca majoritatea aplicatiilor editoare de imagini insa cel si cel mai mult se aseamana cu Photoshop si GIMP. Totusi, avand ca utilizatori tinta nu doar persoanele cu experienta in domeniu ci si cele care tocmai isi croiesc drum in arta fotografica, el include un panou cu instructiuni de folosire a uneltelor si functiilor ce le pune la dispozitia noastra in scopul obtinerii unor rezultate impecabile (in limba engleza din pacate).

In alte cuvinte, PhotoPlus Starter Edition permite pe langa realizarea tipicelor proceduri (taiere, lipire, decupare, etc.), si modificarea saturatiei, a luminozitatii, aplicarea efectelor si filtrelor, s.a.m.d.

Chiar dacă  acest soft este gratuit, pentru a-l putea descarca si obtine o licenta cu care sa-l activam trebuie sa completam un formular in care ni se va cere sa introducem printre altele, o adresa de email valida. La aceasta adresa de email ne va fi trimis un link pe care va trebui sa facem click pentru a activa contul, descarca aplicatia si obtine licenta pe care, ulterior o vom folosi la activarea aplicatiei.

In cazul in care procedura de obtinere a acetui program de editat fotografii vi se pare prea laborioasa, va recomand sa descarcati si utilizati orice alt soft similar disponibil pe acest blog.

Pentru downloadarea aplicatiei si obtinerea licentei faceti CLICK AICI.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s