Program de editat poze gratuit

PhotoFiltre este un program de editat poze gratuit care poate fi folosit pe orice calculator cu Windows pentru a edita una sau mai multe poze deodata. PhotoFiltre, la fel ca si celelelte programe de editat poze despre care am mai vorbit in acest site contine o serie de efecte si unelte cu care putem imbunatatii considerabil calitatea fotografiilor noastre, decupa elemente, modifica fundalul, aplica mesaje, modifica aspectul fetei, culorile hainelor, etc.

Program de editat poze gratuit

PhotoFiltre: un program de editat poze gratuit

PhotoFiltre este de moment un program de editat poze care se distribuie gratuit pentru a putea fi folosit pe calculatorul de acasa. El dispune si de o versiune portabila pe care o putem folosi daca nu vream sa ne incarcam calculatorul cu inca o aplicatie in plus.

Program de editat poze care nu se instaleaza

La fel ca si la folosirea programelor de modificat poze online, PhotoFiltre, daca este utilizat in versiunea sa portabila nu afecteaza in niciun fel calculatorul nostru si nici Windows-ul asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

PhotoFiltre contine o paleta bogata in culori si nuante, creioane de tot tipul, pensule spray-uri, amprente, etc. Cu el puteti inclusiv transforma o poza facut cu telefonul mobil (sau cu o camera foto), intr-o pictura reusita. In fine; pentru a intelege acest program de editat poze trebuie sa-l testati voi insiva!

Download PhotoFiltre

Advertisements

3 thoughts on “Program de editat poze gratuit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s