Download program de modificat poze | Real Word

În ultima vreme v-am vorbit despre programe de modificat poze online asa ca a sosit momentul sa va prezint si un program care se downloadează si se instalează în calculator precum orice alt program.

Download program de modificat poze

Program gratuit de modificat poze

Real Word Paint.COM este un program de modificat poze gratuit pe care il putem downloada si instala in orice calculator cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7 (cand o sa fie momentul, probabil va funcţiona şi pe Windows 8).

Ce are acest program de modificat poze atat de special ?!?

Chiar dacă Real Word Paint.COM este un program gratuit de modificat poze sa nu credeţi că este şi sărac în unelte de editare. Nici vorbă! După cum puteţi vedea chiar în imaginea de mai sus acesta funcţioneaza pana si cu layer’s (caracteristica foarte utilizata in in Photoshop).

Pe langa asta, Real Word Paint.COM include filtre, efecte, masti, pensule, unelte de transformare si curaţire a tenului, unelte cu care putem neutraliza fundalul pozelor, extrage elementele, obiectele si persoanele care ne displac în anumite fotografii, unelte cu care putem reduce zgomotul (cand spunem “zgomot” ne referim la imagini neclare), imbunataţii considerabil calitatea fotografiilor, s.a.m.d.

Pentru cine este recomandat acest program de modificat poze ?!?

Avand o interfata grafica placuta si intuitivă, Real Word Paint.COM este un program de modificat poze pe care recomand sa-l downloadeze orice persoana care stie sa foloseasca un calculator. Bineînţeles, nu strică să avem cunoştinţe minime în modificarea pozelor cu programul Paint “cu care vine” Windows-ul.

Pentru a descarca acest program de modificat poze faceti click aici apoi, in fereastra ce se va deschide faceti click pe textul “RWPaintCOM.msi“.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s