Program de editat poze online

BeFunky este un program de editat poze online despre care nu ti-am vorbit pana acum din lipsa de timp insa care merita din plin sa aiba articolul sau propriu in randurile acestui blog dedicat programelor din familia a carui membru este cu drepturi depline de o buna bucata de vreme; familia editoarelor online de calitate.

Modifica-poze-online-pe-BeFunky

Meniul sau interactiv si modul in care in acesta au fost plasate functiile de editare fac din BeFunky editorul online perfect atat pentru utilizatorii ce fac cunostinta pentru prima data cu o astfel de aplicatie precum si pentru cei care, dezamagiti de ceea ce au cunoscut pana acum sperau in ceva mai simplu, mai practic, mai usor de perceput si utilizat.

Daca mi-ai cere sa-ti vorbesc despre caracterisica-i ce mi-a atras atentia in mod deosebit cu siguranta nu as sta pe ganduri inainte sa spun “Auto Editing”. E greu de descris in cuvinte cat de utila poate fi aceasta atunci cand deti o fotografie facuta cu o camera de proasta calitate ori care a fost supusa unor modificari esuate. Mai pe scurt, e vorba despre “un buton magic” ce-i reda fotografiei tale digitale calitate pierduta sau de care nu s-a bucurat niciodata.

Cu siguranta sunt mult mai multe caracteristici ale BeFunky ce merita prezentate insa nu sunt genul de persoana careia ii palce sa strice surprizele asa ca te invit pe tine sa le descoperi: BeFunky.com

Advertisements

7 thoughts on “Program de editat poze online

  1. Pingback: Program de editat poze

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s