Program de modificat poze | SunlitGreen

Am cunoscut acest program de modificat poze ieri, pe blogul ForWindows.net si cred ca e o buna ocazie sa scriu si eu cateva randuri despre el in acest blog. De ce ?!? Deoarece e simplu, usor de folosit si perfect pentru majoritatea celor pasionati de fotografie care citesc acest blog.

Program de modificat poze - SunlitGreen Photo Editor

E adevarat ca SunlitGreen nu se poate compara cu programe de modificat poze precum Gimp sau Photo Pos Pro, insa este fara indoiala o solutie eficienta pentru cei care vor un program simplu si rapid, usor de utilizat si indeajuns de complet pentru a permite realizare diverselor procese de editare in urma carora pozele originale sa nu mai aiba foarte multe caracteristici in comun cu rezultatul final.

In fond, este un program gratuit ce functioneaza perfect pe orice calculator si asta cred ca-i aduce o noua bulina alba in clasamentul celor mai practice programe de modificat poze existente in momentul de fata pe Internet.

Daca faceti parte din categoria de persoane care nu prea accepta ideea de a instala tot felul de aplicatii in calculator pentru a nu-l “strica de tot”, nu trebuie sa va faceti griji de data asta! De ce ?!? Pai e simplu! Programul detine si o versiune portabila! Asta inseamna ca odata descarcat, faci dublu click pe el si te poti apuca de modificat pozele din calculator fara a fi nevoit sa realizezi isntalarii sau alte chestii de genul.

Cat despre filtrele si efectele detinute de acesta si cu ajutorul carora putem obtine rezultate incredibile in urma folosirii lor, ma vad obligata sa va spun despre una extrem de utila: “Corectorul de colorit”. O functie magica ce poate reda viata pozelor realizate cu aparatul de fotogarafiat analogic ce au trecut printr-un scaner inainte de a ajunge in calculator.

O alta functie interesanta consta in modificarea unghiului de prezentare, cu acest, pentru imaginea de mai sus, rezultatul ar fi cel prezentat in continuare:

program de modificat poze - perspectiva

Interesant, nu ?!? In fine, e inutil sa mai trag de timp asa ca: Pentru a descarca acest program de modificat poze, faceti click aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s