Program gratuit de modificat poze + Link de Download

Adaug in lista de download un program gratuit de modificat poze despre care s-a scris si se vor mai scrie multe datorita functiilor sale, a modului in care acesta proceseaza imaginile si a randamentului sau in orice sistem de operare Windows. Probabil, unele persoane au intuit despre ce e vorba, asa ca a venit momentul sa le confirm banuilelile. Da, este vorba despre Paint.net!

Program de modificat poze - Paint.net

Chiar daca la prima vedere Paint.net pare a avea multe in comun cu Photoshop, chiar nu este cazul sa facem o asemenea comparatie. E important sa nu uitam faptul ca vorbim despre programe ce se afla in capete opuse ale firului acestui gen de programe, fir creat de pret, prestigiu, publicitate si complexitate.


Fiind un program gratuit, unele persoane se asteapta ca acesta sa detina functii basice de editare insa nu e deloc asa. Intre layere, efecte, filtre si alte unelte, Paint.net pare a fi solutia perfecta pentru majoritatea celor ce cauta o aplicatie robusta, bine structurata si usor de inteles. Cat despre utilizarea lui, trebuie sa iti spun ca inca de la prima lansare vei avea impresia ca-l cunosti de foarte multa vreme si ca-i stapanesti functiile in totalitate. Nu te lasa amagit! Paint.net este mai mult decat un simplu program de modificat poze; este pur si simplu o aplciatie pentru stapanirea careia vei avea nevoie de timp, rabdare si atentie.

Pentru a descarca Paint.net fa click aici, si nu uita ca tot ajutorul de care ai nevoie pentru a-l intelege in totalitate il gasesti chiar in sit-ul sau oficial. Multa bafta!

Advertisements

3 thoughts on “Program gratuit de modificat poze + Link de Download

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s