Program de făcut picturi… din poze

Bineînţeles că transformarea pozelor în picturi sunt procese ce pot fi realizate fără probleme în majoritatea programelor ce permit editarea imaginilor, însă, în cele mai multe cazuri este un proces destul de complicat de realizat.

FotoSketcher este un program gratuit, care transformă instantaneu orice fotografie în excepţionale picturi digitale. Uitaţi un exemplu:

Program de facut picturi, din poze

Puţinele butoane de care programul dispune sunt -după cum puteţi vedea în imaginea de mai sus- poziţionate în bara superioară a ferestrei principale a acestuia; butoane cu ajutorul cărora putem adauga imagini, roti imaginea existentă, modifica culorile, aplica efecul “pictat cu vopsea în ulei”, adăuga texte, etc.

Programul este gratuit şi eu nu am avut probleme atunci când l-am instalat în calculatorul meu cu Windows 7; presupun că în XP şi Vista funcţionează la fel de bine. Pentru a descărca acest program de făcut picturi din poze, faceţi click aici, dupa care, apasati pe unul din butoanele de download existente in pagina ce se va deschide.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s