Program de modificat, micsorat, optimizat si transformat poze

RIOT (Radical Image Optimization Tool) permite reducerea spatiului ocupat de pozele noastre. Bun, dar de ce ar vrea cineva sa reduca spatiul ocupat de o poza / imagine ?!? Pur si simplu pentru a putea stoca mult mai multe imagini in telefonul mobil sau pe memoriile USB.

Pe langa asta, RIOT permite sa rotim imaginea, sa o intoarcem “cu susul in jos”, sa-i modificam luminozitatea si / sau contrastul.

Programul poate deschide aproape orice tip de imagine insa permite exportarea rezultatului doar in JPEG, GIF si PNG. Fara indoiala, aceste formate sunt mai mult decat suficiente pentru majoritatea detinatorilor de telefoane mobile, tablouri digitale, etc.

Si daca aveati impresia ca acest program se limiteaza doar la functiile descrise mai sus, va inselati! Programul permite transformarea imaginilor “in lot”. Cum vine asta ?!? E simplu! Adaugati in program toate imaginile continute de folderul extras de pe camera foto sau telefonul mobil, configurati caracteristicile de care programul va tine cont la modificarea tuturor, si realizati procesul de conversie, optimizare sau modificare.

Probabil va las cu dorinta de a afla mai multe despre RIOT, insa cred ca este momentul sa va las pe voi sa-l probati si sa decideti daca este sau nu, un program pe placul vostru. Pentru a-l descarca, faceti click aici. (In pagina ce se va deschide, faceti click pe butonul de download care se afla sus de tot.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s