Program de modificat poze online cu care poți aplica foarte multe animații simpatice!

Uite că a sosit momentul să vorbim încă un program de modificat poze online, iar de data aceasta vom cunoaște unul cu care putem aplica foarte multe efecte și animații simpatice pozelor noastre. Programul se numește Blingee și îl puteți accesa pe Blinge.com.

Program de modificat poze online: Blingee

Imediat după ce am accesat programul, aflându-ne pe pagina principală a acestuia, vom da click pe “Make a Blingee now!” pentru a putea încărca poza asupra căreia dorim să adăugăm filtrele și elementele pe care acesta le pune la dispoziția noastră. În pagina următoare, apăsăm butonul “Alege fișierul“:

Încarcă poza în Blingee

Se va deschide o nouă fereastră cu ajutorul căreia vom localiza în calculator poza pe care dorim să o modificăm cu ajutorul programului. După ce am selectat poza, facem click pe butonul “Make a Blingee” și așteptăm ca poza să fie încărcată în aplicație.

La afișarea textului “Your image is ready. Click here to Continue to the Next Step“, facem click pe acesta pentru a putea continua:

Click pentru a modifica poza

La următorul pas, respectiv “Make a BlingeStep 2: Add some Bling“, în panoul inferior (indicat de săgeata numărul 1), alegem animația dorită după care facem click pe butonul “+” (indicat de săgeata numărul 2) și într-un final, dăm click pe poză, în locul în care dorim ca animația să fie plasată:

Adaugă elemente animate pozei cu Blingee

Când am terminat de modificat poza, dăm click pe butonul “Save“, apoi, în următoarea pagină, facem click pe textul “Your image is ready, Click Here to Continue to the Next Step” pentru a putea continua. Nu ne mai rămâne decât să alegem un titlu pentru imaginea noastră înainte de a putea face click pe ultimul buton “Save” care ne va permite să descărcăm poza în calculator. Automat, vom fi redirecționați la o pagină care ne va cere să ne creăm un cont. Dacă nu dorim să facem acest lucru, dăm click pe textul “Skip this step, and signup later?” pentru omite pasul.

În sfârșit am ajuns la final! Acum, avem posibilitatea să uploadăm în rețelele de socializare poza pe care tocmai am împopoțonat-o cu animațiile din Blinge, sau să copiem link-ul acesteia pentru a o arăta prietenilor:

Partajează poza modificată cu Blingee

După cum ați putut deduce din prezentarea care tocmai se încheie, Blingee nu este un program de modificat poze online în adevăratul sens al cuvântului deoarece nu include unelte specifice unui editor foto, dar chiar și așa, e bine să știm că putem apela la el ori de câte ori vrem să adăugăm câteva elemente în mișcare pozelor noastre pentru a le înviora puțin.

Totuși, dacă doriți un program online care să dispună de mai multe efecte, atunci am o recomandare foarte bună pentru voi. Care este aceasta? Faceți click aici și veți afla!

1 thought on “Program de modificat poze online cu care poți aplica foarte multe animații simpatice!

Leave a comment